BMW motor huren

BMW motor huren? Bij ons in Amsterdam geef je eenvoudig online door op welke motor jij graag wilt rijden. Je huurt de motor standaard voor 24 uur, zodat je meer dan voldoende de tijd hebt om daar volop van te genieten.

 

Je hebt binnen BMW de keuze uit verschillende motoren. Dus zoek je een toegankelijke motor die goed past bij het model waarop je de lessen hebt gehad? Of ben je juist op zoek naar een stoerdere en grotere motor, waarop je ook langere toertochten comfortabel kunt maken? Wij laten je zien welke motoren er beschikbaar zijn en waarmee je een goede keuze maakt.

BMW-motoren: uitgebreid aanbod

Benieuwd naar het aanbod BMW-motoren? We zetten de populaire modellen voor je op een rij:

bmw motor huren bij pro motorverhuur

BMW F700 GS

De F700 GS van BMW is een van de populairste motoren om te huren. Dankzij bijna 800cc aan motorinhoud heb je voldoende vermogen om er heerlijk vrijuit mee te rijden. Aan de andere kant is de motor geschikt voor het A2-rijbewijs, zodat je daar ook de eerste kilometers veilig op kunt maken. De tweecilinder laat zich makkelijk en soepel rijden, zodat je er een heerlijke motor aan hebt om een (dag)toer te maken.
bmw f750 gs huren bij pro motorverhuur

BMW F750 GS

De F750 GS van BMW huren? Deze motor heeft een iets grotere motorinhoud en daardoor ook meteen wat meer vermogen. De motor is nog steeds geschikt voor het A2-rijbewijs, dus je kunt daar op een heel toegankelijke manier mee op pad. Dankzij het 6,5 inch TFT-scherm ben je goed op de hoogte van de belangrijkste informatie die je onderweg nodig hebt.
bmw f800 gs huren voor een heerlijk ritje

BMW F800 GS

De F800 GS is lekker licht van gewicht en heeft met 85pk voldoende vermogen om heerlijk mee te toeren. Je komt makkelijk mee in het (motor)verkeer en van auto’s om je heen heb je al helemaal geen last. Dankzij de tweecilinder laat de motor zich soepel en ontspannen besturen, voor een heerlijke dagtocht of een heel weekend.
binnenkort verkrijgbaar de bmw R 1200 gs

BMW R 1200 GS Adventure

Heb je zin in langere ritten en zoek je daarvoor een grote en comfortabele motor? Je kunt de R 1200 GS Adventure van BMW huren. De motor heeft bijna 1.200cc aan motorinhoud, meer dan voldoende vermogen en een fijne boxermotor.

En twijfel je over de verschillende motoren, bijvoorbeeld omdat je daar weinig ervaring mee hebt? Vertel ons waar je naar op zoek bent en welk rijbewijs je hebt. Dan leggen we je op basis daarvan graag uit wat in jouw geval de beste keuze is. Zo kun je een BMW motor huren die bij je past, uiteraard voor een scherpe prijs per dag.

BMW motor huren

Je kunt online jouw BMW motor huren, net als de motorkleding en andere benodigdheden die je daarbij nodig hebt. Dus zoek je een helm, een jas of een broek? Je kunt ze er gewoon bij huren, net als een paar handschoenen, de motorlaarzen, navigatie en een telefoonhouder. Het slot krijg je er standaard van ons bij, zodat je de motor veilig op slot kunt zetten.

Dus wil je een BMW motor huren in Amsterdam en omgeving? Wij zorgen er met de keuze uit ons brede aanbod voor dat je de motor vindt waar je naar op zoek bent.

Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen, bel ons op telefoonnummer 020 7773349, stuur ons een e-mail naar info@promotorverhuur.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.