Let op: de Can-Ams zijn tijdelijk uit ons assortiment. U kunt deze dus niet bij ons huren.

Can-Am huren

Wilt u een Can-Am huren voor één of meerdere dagen? PRO Motorverhuur heeft de Can-Am Ryker 600 in het aanbod, die u de ultieme vrijheid biedt. Het is geen standaard motor, scooter of auto, maar een kunstwerk op drie wielen met een strakke look, stoere zithouding en vet geluid. Een Can-Am huren in Amsterdam is een pure belevenis. U kunt  de motor-op-drie-wielen direct online reserveren of de Can-Am eerst komen bekijken en gelijk een proefritje maken.  

Eenvoudig online een stoere Can-Am huren in Amsterdam

De Can-Am Ryker is een van de nieuwe aanwinsten in het veelzijdige huuraanbod motorfietsen bij PRO Motorverhuur, dat verder diverse modellen BMW, Kawasaki, Piaggo, Honda, Suzuki en Yamaha omvat. Een Can-Am huren kan vanaf 24 aaneengesloten uren. Online reserveren is eenvoudig. U selecteert de Can-Am Ryker 600 en u ziet op welke dagen deze driewielige motorfiets beschikbaar is. Kies een ophaal- en terugbrengdatum en tijdstip en rond de reservering af. U kunt meteen online betalen of bij ons aan de balie.

Een CAN-Am huren met volledig automatische transmissie

De Can-Am Ryker 600 is het instapmodel van de Ryker-serie, maar zeker niet de minst leuke. De speciale motorfiets heeft een laag zwaartepunt met een uitstekende wegligging, een heerlijk lage zitpositie en beschikt over een volledig automatische transmissie. U hoeft niet te schakelen, zodat u ook zonder ervaring maximaal van deze driewielige motor kunt genieten. Voor een Can-Am huren is een rijbewijs A of B (mits gehaald vóór 19 januari 2013) vereist. U dient minimaal 22 jaar oud te zijn.   

Ryker 600

Driver's license: A or B

Can-Am Ryker huren voor een dag, weekend, week of andere periode

Na een Can-Am huren in Amsterdam, staat de motor voor u klaar. U kunt de Can-Am voor een dag huren, voor een weekend, voor een week of andere periode. Desgewenst kunnen wij de Ryker voor een kleine meerprijs brengen en weer ophalen. Het is ook mogelijk om motorkleding voor de Can-Am te huren, zoals motorhelmen, motorbroeken, motorjassen, motorhandschoenen en motorlaarzen. Daarnaast verhuren wij accessoires als een telefoonhouder, TomTom en motortassen. Geïnteresseerd in een Can-Am huren, of heeft u nog vragen aan PRO Motorverhuur? Bel (020 – 7773349), Whatsapp (06 – 14 58 81 50) of gebruik het online contactformulier.

Let op: de MP3 is tijdelijk uit ons assortiment. U kunt deze dus niet bij ons huren.