Motor huren in Amsterdam

Een motor huren in Amsterdam? Je kiest bij ons uit fijne motoren van BMW, Kawasaki, Suzuki en bijvoorbeeld Honda. En zoek je naar een motor geschikt voor het rijbewijs A, A1 of A2? We laten je graag zien welke motoren er beschikbaar zijn.

 

De motor huur je standaard voor een dag, dus voor 24 uur. Dat betekent dat je er heel de dag mee kunt rijden, om die de volgende dag weer bij ons in te leveren. Bovendien kun je daar meteen de motorkleding bij huren en kunnen we de motor zelfs bij je voor de deur komen afleveren.

BMW, Kawasaki, Suzuki, Honda en meer

Benieuwd naar de motoren die je kunt huren? We zetten een paar van de modellen voor je op een rij:

BMW

Zoek je een F700 GS, een &50GS of wellicht een R 1200 GS Adventure? We hebben motoren in alle klassen en soorten. Dus zoek je een boxer-motor, een tweecilinder of een viercilinder om lekker door te trekken in de toeren? Je vindt bij ons het model BMW-motor dat je wilt huren, uiteraard voor een scherpe prijs per dag.

bmw motor huren bij pro motorverhuur

BMW F700 GS

Rijbewijs: A of A2
bmw f750 gs huren bij pro motorverhuur

BMW F750 GS

Rijbewijs: A of A2
bmw f800 gs huren voor een heerlijk ritje

BMW F800 GS

Rijbewijs: A
binnenkort verkrijgbaar de bmw R 1200 gs

BMW R 1200 GS Adventure

Rijbewijs: A

Kawasaki

Ga je voor een Kawasaki? Wat dacht je bijvoorbeeld van de Z 650 Luxe of de Z 650 Performance? Het zijn net als de Z900 fijne motoren, waarmee je zelf kiest voor het vermogen en de rijstijl waar je naar op zoek bent.

Kawasaki Z 650 Luxe

Rijbewijs: A

Kawasaki Z 650 Performance

Rijbewijs: A
bmw f750 gs huren bij pro motorverhuur

Kawasaki Z900

Rijbewijs: A

Suzuki

Van Suzuki kun je bijvoorbeeld de populaire DL 650 V-Strom huren, waar veel rijscholen mee lessen. Dus ben je die motor gewend en wil je daar weer een keer op komen rijden? Wij bieden je de mogelijkheid de motor te huren.

Suzuki DL 650 <br>V-STROM

Rijbewijs: A

Honda

Bij Honda geldt de CBF 500 als een populair model, dat je zowel met het A-rijbewijs als het A2-rijbewijs kunt huren.

Honda CBF 500

Rijbewijs: A of A2

Voor rijbewijs A, A1, A2 én B

Je kunt een motor huren in Amsterdam, zowel voor het A-, A1- als A2-rijbewijs. En heb je alleen een B-rijbewijs? Zelfs dan kunnen we je daarmee helpen! Je kunt de CAN-AM Ryker 600 huren. Het is een stoere driewieler, waar je geen motorrijbewijs voor nodig hebt en toch ontzettend veel plezier aan kunt beleven.

Motor huren in Amsterdam

Wil je een motor huren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vertel ons welke motor je zoekt, dan zorgen wij ervoor dat je daar binnenkort op weg kunt rijden. Ervaar de volledige vrijheid op onze motoren, die we natuurlijk netjes voor je onderhouden en dus in uitstekende technische staat zijn.

Motor huren in Amsterdam of heb je daar nog vragen over? Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen, bel ons op telefoonnummer 020 7773349, stuur ons een e-mail naar info@promotorverhuur.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.