Motorverhuur in Amsterdam

Zoek je naar motorverhuur in Amsterdam? Wij zorgen ervoor dat je de motor kunt huren waar je graag op wilt rijden. Ervaar de volledige vrijheid, om motoren die we natuurlijk netjes onderhouden en die dus in uitstekende technische staat zijn.

 

Dus heb je net jouw motorrijbewijs gehaald en wil je een fijne motor van BMW of Kawasaki uitproberen? Of heb je geen eigen motor, maar wel fijne ervaringen op de Suzuki’s en Honda-motoren? Je kunt ze voor 24 uur huren, uiteraard voor een scherpe prijs per dag.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt als je gebruik wilt maken van onze motorverhuur in Amsterdam? Je kunt online aangeven welke motor je graag wilt rijden. Vertel ons wanneer je dat van plan bent, dan zetten wij de motor voor je klaar.

 

Tip: kun je niet naar ons komen om de motor op te halen? We kunnen die voor een kleine meerprijs zelfs bij je thuis afleveren en na gebruik gewoon weer ophalen.

 

We leggen je de motor natuurlijk even uit, zodat je weet hoe je die moet starten en erop kunt rijden. Bovendien krijg je er een slot bij om de motor op slot te zetten, zodat je er een dag, een weekend lang of een langere periode mee op pad kunt.

BMW, Kawasaki, Suzuki, Honda en meer

Uiteraard heb je de keuzes uit verschillende populaire merken en hun fijne modellen. Dus zoek je naar motorverhuur in Amsterdam voor bijvoorbeeld een BMW? Met de F700, F750 en F800 GS kun je heel soepel op pad. De R 1200 GS Adventure doet daar nog een schepje bovenop, bijvoorbeeld als je al wat meer ervaring hebt op de motor.

 

En zoek je naar de Z650 van Kawasaki? We hebben de motor als Luxe- en Performance-uitvoering in ons aanbod. Daarnaast kun je rijden op een Z900 of op de CBF 500 van Honda en de DL 650 V-Strom van Suzuki. Op die manier heb je de keuze uit tal van motoren, die je eenvoudig kunt huren om er daarna snel op weg te rijden.

BMW F700 GS

Rijbewijs: A of A2

BMW F750 GS

Rijbewijs: A of A2

Kawasaki Z 650 Luxe

Rijbewijs: A

Kawasaki Z900

Rijbewijs: A

Motorverhuur in Amsterdam

We zijn jouw specialist in motorverhuur in Amsterdam. Je betaalt een scherp tarief en kunt gewoon online aangeven welke motor je graag wilt huren. Dus gaat je voorkeur uit naar de Yamaha MT-09? Of vind je het lastig om een keuze te maken? Geef ons aan of je het A- of A2-rijbewijs hebt. Dan vertellen we je graag meer over de motoren, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken om er minimaal een dag lang heerlijk mee te rijden.

Gebruik maken van onze motorverhuur in Amsterdam of heb je nog vragen? Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen, bel ons op telefoonnummer 020 7773349, stuur ons een e-mail naar info@promotorverhuur.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.