Let op: de MP3 is tijdelijk uit ons assortiment. U kunt deze dus niet bij ons huren.

MP3 huren in Amsterdam

De populaire MP3 huren in Amsterdam? Onze Piaggio MP3 LT Business 500 is de ideale keuze om je vlot door het verkeer te bewegen of om een dag lang de volledige vrijheid te ervaren. Het is een motor met twee wielen aan de voorzijde, waardoor je daarvoor onder voorwaarde ook het rijbewijs B kunt gebruiken.

 

De motor van Piaggio is lekker licht van gewicht en heeft toch 40pk aan vermogen aan boord. Dat betekent dat je razendsnel kunt optrekken en er een dag lang ontzettend veel plezier aan zal hebben. Of dat je heel snel op de plaats van bestemming bent, als je er bijvoorbeeld zakelijk een tijdje gebruik van wilt maken.

Piaggio MP3 LT Business 500

Wil je een MP3 huren in Amsterdam, bijvoorbeeld om zelf te ervaren hoe fijn dit rijdt? Kom er eenvoudig achter waarom zoveel anderen hier graag gebruik van maken. De motor is natuurlijk altijd netjes onderhouden en daardoor in een goede technische staat. Dit betekent dat je het ultieme comfort en de snelheid soepel kunt ervaren, zelfs als je geen ervaring hebt met andere motoren.

 

De Piaggio MP3 LT Business 500 is een populaire keuze met een brandstoftank van 12 liter. Dankzij het zeer lage verbruik kun je daar behoorlijk ver mee komen. De 40pk aan vermogen zorgt ervoor dat je voor de rest van het andere verkeer uit zal snellen, waardoor je daar nooit meer op hoeft te wachten.

Piaggo MP3 LT Sport 500

Rijbewijs: A

Piaggo MP3 LT Business 500

Rijbewijs: A

Met rijbewijs A of B

Je kunt de MP3 in Amsterdam huren met het rijbewijs A. De motor is geschikt voor het motorrijbewijs en onder voorwaarden zelfs voor het B-rijbewijs.

 

Heb je het B-rijbewijs vóór 2013 gehaald? Dan is het toegestaan om daarmee deze motor te rijden. Het betekent dat je er geen motorrijbewijs voor nodig hebt. Uiteraard zullen we je de belangrijkste eigenschappen van de Piaggio uitleggen, zodat je daar veilig mee op weg kunt. Dus heb je geen ervaring met motoren, maar wil je wel graag een keer de MP3 huren in Amsterdam? Wij zorgen ervoor dat je daarmee op pad kunt.

MP3 huren in Amsterdam

Wil je een MP3 huren in Amsterdam? Huur de motor van Piaggio, waar je onder voorwaarden zelfs het motorrijbewijs A niet voor nodig hebt. We leggen je graag uit hoe het zit en zorgen ervoor dat je veilig met de motor op weg kunt. Een MP3 huren in Amsterdam of daar nog vragen over? Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen, bel ons op telefoonnummer 020 7773349, stuur ons een e-mail naar info@promotorverhuur.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.