Veelgestelde vragen

Een (huur)dag is bij ons 24 aaneengesloten uren.
Als u een motor om 10:00 boekt, moet deze om 10:00 de volgende dag bij ons terugzijn. 

Ja.

Wij verhuren ook motorkleding zoals: helmen, broeken, motorjassen, handschoenen en motorlaarzen. Daarnaast verhuren wij ook overige accessoires zoals een telefoonhouder, TomTom, koffers en motortassen.

Dat is zeker mogelijk. Bel uiteraard wel eerst om te informeren of de motor beschikbaar is.

U kunt dan gerust langskomen om de motors te zien en eventueel een proefritje te maken.

U kunt op onze reserveringsmail antwoorden door op reply te klikken en een verzoek tot annulering of wijziging indienen.

Meld in uw mail uw NAW gegevens, reserveringsnummer en de reden van annulering. Dan zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk de reservering ongedaan te maken.

Dat kan.

Wij hanteren een starttarief van € 45,00 en een kilometertarief van € 0,25  van en naar onze winkel.

Dat kan zeker.

Wel graag vooraf doorgeven.

U mag op de Can-Am Spyder of op de Piaggio MP3 rijden met een autorijbewijs (B), mits u uw rijbewijs gehaald heeft vóór 19 januari 2013. Bij alle nieuwe rijbewijzen die in Nederland vanaf 19 januari 2013 zijn gehaald, heeft u een motorrijbewijs (A) nodig en moet u een leeftijd van minimaal 22 jaar hebben om op een Can-Am of MP3 te mogen rijden. Dit zijn regels van de rijksoverheid.

Wij hebben een aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Graag tijdens het reserveren bij opmerkingen aangeven dat u gebruik wilt maken van een gratis parkeerplaats en daarbij het kenteken doorgeven van uw auto. Wij kunnen u daarna bevestigen of de gratis parkeerplaatsen op dat moment beschikbaar zijn.

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze airport service. Wij brengen de motorfiets naar de airport en u kunt meteen vanuit het vliegveld gebruik maken van de motorfiets. U kunt ook de motorfiets weer bij de airport inleveren. Let op: dit brengt wel extra kosten met zich mee. Wij hanteren een starttarief van € 45,00 en een kilometertarief van € 0,25 van en naar onze zaak.

Ja, u kunt bij ons zowel contant met cash betalen of pinnen. Het is verder ook mogelijk om met een creditcard te betalen. Dit geldt zowel voor het huurbedrag als voor de borg.

Ben je er op tijd bij en annuleer je binnen de optieperiode, dan kun je gratis van je reservering afzien. En anders gelden onze annuleringsvoorwaarden: tot 72 uur voor huuraanvang rekenen wij geen annuleringskosten. Van 72 uur tot 24 uur voor huuraanvang kost annuleren €45,- 24 uur voor huuraanvang of wanneer je de huurmotor niet ophaalt, wordt de gehele huursom in rekening gebracht.